TEK »zDravo jutri« 2019 vabi!

Tradicionalna tekaška prireditev, ki ste jo do sedaj poznali pod imenom Tek ob Dravi vas letos vabi z novim imenom in osveženim programom.
Pridružite se nam na teku »zDravo jutri« - okolju najbolj prijaznem teku v Sloveniji.
Na lokaciji Centralne čistilne naprave Mariboru v Dogošah vas pričakujemo v nedeljo, 9. junija 2019, s štartom ob 9.30 uri.
Vabljeni, da svojo tekaško formo preverite na edinstveni trasi, speljani v naravnem okolju. Tekmujete lahko v teku na 5km, 10 km ali v teku trojk (moške, ženske, mešane) na 5 km. Pridružite se nam in oplemenitite prijetno tekaško vzdušje s skrbjo za okolje.
Več informacij vas čaka tukaj. Za sveže informacije nas spremljajte na naši Facebook strani.
Tek »zDravo jutri« - ko ljubitelji teka združimo skrb za zdravje s posluhom za čisto okolje.

 

Naši projekti

V družbi Aquasystems že 15. leto po najvišjih kakovostnih in strokovnih standardih upravljamo Centralno čistilno napravo Maribor (CČN Maribor) in tako varujemo enega največjih evropskih vodotokov (Drava) in podtalne vodne rezerve, ki so vir pitne vode za Maribor in Podravje. Ob letošnjem svetovnem dnevu voda smo pripravili dva sklopa aktivnosti – prebivalce bomo osveščali o tem, kaj ne sodi v kanalizacijo ter začeli z iniciativo »zDravo jutri« - AquaSystemsovo aktivacijo za ohranitev Drave, za prihodnost Maribora. Naše poslanstvo je ohraniti Dravo in življenje ob njej tudi za prihodnje generacije.

Iniciativa »zDravo jutri« predstavlja približno 25 družbeno-odgovornih aktivnosti, ki jih bomo izvajali na letni ravni z namenom ohranjanja Drave ter omogočanja gospodarskega in družbenega razvoja mariborskega področja. V AquaSystems iniciativo izvajamo zato, ker sta nam Drava, Maribor in Mariborčani pomembni. Skrb za Dravo razumemo kot skrb za nas, Mariborčane.

 

 

 
Aquasystems d.o.o.
Dupleška cesta 330
2000 Maribor, Slovenija
T: +386 2 450 37 80
F: +386 2 450 37 90
E: info@aquasystems.si