Poslovodstvo in obratovalni tim

mag. Leon Lozar, direktor

Moje delo v podjetju Aquasystems je že vse od pričetka v letu 1998 ne samo strokovna ampak tudi izjemna življenska izkušnja. Zakaj? Ker se s sodelavci ves čas trudimo biti boljši in ker nam to ves čas uspeva.

Mojca Bratuš

Ponosna sem, da lahko sodelujem v podjetju v družini podjetja Suez, ki je vodilno na okoljevarstvenem področju v svetovnem merilu. Rada imam naše podjetje, svoje delo in sodelavce, ki delamo za skupni cilj, smo ambiciozni, zadovoljni in solidarni. Izredno pomembno je, da se veliko pogovarjamo o toleranci, spoštovanju, sodelovanju ... Le tako gradimo dobre odnose in ustvarjamo dobre time, ki so podlaga za uspeh.

 

Senka Ksenija Husar

 

S čiščenjem odpadnih vod se ukvarjam že od svoje prve službe, leta 1993. Rada opravljam svoj poklic, saj je dinamičen in zanimiv. Prečiščena voda je rezultat truda celotnega tima in zahteva stalno skrbnost, izpopolnjevanje ter izboljševanje, da dosežemo čim boljšo učinkovitost. Mislim, da nam to odlično uspeva.

 

 

Igor Zagoranski 

 

Delati v naravi in delati za naravo. Privilegij in velika odgovornost, ki se ju zavedam že veliko časa, od leta 2003 pa ju v podjetju Aquasystems z velikim veseljem doživljam in izpolnjujem. Po vseh teh letih sem še vedno prepričan, da sem izbral odlično poklicno pot, ki me bo spremljala skozi življenje in pri kateri lahko skozi službene obveznosti izpolnjujem tudi ljubezen do fotografije in delo z mladimi.

 

 

 

Aquasystems d.o.o.
Dupleška cesta 330
2000 Maribor, Slovenija
T: +386 2 450 37 80
F: +386 2 450 37 90
E: info@aquasystems.si