Osnovne informacije

Nedelja, 11. junij 2017, ob 10. uri 

Atraktivna trasa poteka s štartom in ciljem pri čistilni napravi Aquasystems v Dogošah, teče se po nasipu hidroenergetskega kanala Drave, delno po asfaltiranih poteh, delno po makadamu in poljskih poteh.
Razdalji: 5 in 10 km
Tek mešanih trojk 
 
Simbolična štartnina 5 € vključuje: 

  • funkcijsko tekaško majico,
  • čip za enkratno merjenje,
  • spominsko medaljo,
  • animacijo za otroke tekačev,
  • brezplačen avtobusni prevoz iz centra mesta (Gosposvetska cesta pred študentskim/dijaškim domom),
  • sadje in vodo na okrepčevalnicah ter na cilju,
  • zdravstveno oskrbo v okviru teka,
  • zavarovanje odgovornosti in
  • nepozabno doživetje v čudoviti naravi. 

 
Tekaško prireditev bomo oplemenitili z dobrodelnostjo.

PREVZEM ŠTARTNIH ŠTEVILK:
V nedeljo, 11. 06. 2017 od 7.30h dalje v prijavnem šotoru na štartu teka.


NAGRADE:
Pokali za prve tri v absolutni moški in ženski kategoriji na 5km in 10km ter medalje za prve tri v starostnih kategorijah za moške in ženske v tekih na 5km in 10km. Medalje za najboljše trojke.

Podelitev nagrad in priznanj najboljšim sledi po prihodu tekmovalcev v cilj, predvidoma ob 12.00h.

 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV:
Organizator zagotavlja varovanje osebnih podatkov, ki bodo uporabljeni za namen prijave, obveščanja o poteku prijave in pošiljanja informacij v povezavi s tekom. V primeru težav oziroma nejasnosti pri prijavi, si organizator pridržuje pravico do stika s prijavljenim prek sredstev komunikacij na daljavo.
S prijavo na tek udeleženec potrjuje resničnost podatkov, zapisanih v prijavi. Izjavlja, da je zdrav/-a, vsestransko pripravljen/-a za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan/-a. Upošteval/-a bo vsa navodila organizatorja in sodeloval/-a na lastno odgovornost. Potrjuje pristanek na tveganja v zvezi z udeležbo na Teku mariborskih gričev in zato do organizatorja ne bo uveljavljal/-a nikakršnih odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo podatke, fotografije, posnetke prijaviteljev v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi v zameno zahtevali kakršno koli povračilo.
Z udeležbo lahko organizator navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah in jih uporablja za statistične obdelave. Organizator bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 do 113/2005). Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 114/2006).


INFORMACIJE:

e-pošta: info@aquasystems.si in info@protime.si 

kont. številka:  02 45 037 80 (Mojca Bratuš) in 031 379 122 (Domen Žnidarič) 
 


 

Aquasystems d.o.o.
Dupleška cesta 330
2000 Maribor, Slovenija
T: +386 2 450 37 80
F: +386 2 450 37 90
E: info@aquasystems.si