Dobrodelnost

Tudi letošnja prireditev bo posvečena dobrodelnosti. V Aquasystemsovi dobrodelni akciji bomo podarili defibrator občini Duplek.
Kot prejemnik glavne donacije na prireditvi sodeluje tudi Center za sluh in govor Maribor, ki je osrednja ustanova na področju severovzhodne Slovenije, ki obravnava gluhe in naglušne otroke in odrasle ter otroke in odrasle osebe z govorno-jezikovnimi motnjami (GJM). Dejavnost izvajamo v dveh organizacijskih enotah:
• v zdravstveni enoti (OE ZE), kjer izvajamo multidisciplinarno diagnostiko, terapijo, svetovanje in preventivo gluhih in naglušnih otrok in odraslih ter otrok in odraslih z GJM;
• v osnovni šoli in vrtcu, kjer izvajamo rehabilitacijo poslušanja in govora, vzgojo, varstvo in izobraževanje gluhih in naglušnih otrok, otrok z GJM, otrok z avtističnimi motnjami (AM) ter otrok z več motnjami.
Udeležencem bodo predstavili svoje delovanje in programe.

Aquasystemsovi dobrodelni akciji se bodo lahko na dan prireditve, s prostovoljnim prispevkom pridružili tudi vsi tekači in ostali obiskovalci. Za prostovoljni prispevek, ki bo namenjen izgradnji gibalnice na prostem bodo v zahvalo prejeli silikonsko zapestnico s sloganom akcije "Tek na dolge proge" in/ali tekaško dry fit majico.

Center za sluh in govor

Aquasystems d.o.o.
Dupleška cesta 330
2000 Maribor, Slovenija
T: +386 2 450 37 80
F: +386 2 450 37 90
E: info@aquasystems.si