Osnovne informacije

Tekaški navdušenci, okolju najbolj prijazen tek v Sloveniji bo tudi letos! Tokrat v znamenju dobrodelnih kilometrov.
Tradicionalna tekaška prireditev »Tek zDravo jutri«, okolju najbolj prijazen tek v Sloveniji, bo letos potekala na drugačen način, udeležba pa je povsem brezplačna. V skrbi za naše zdravje in zdravje naših bližnjih bomo tokrat tekli skladno z ukrepi za omejitev epidemije. Pri tem bomo tudi dobrodelni, vsi sodelujoči pa bodo za spomin na tek prejeli edinstvene medalje, prve v zbirki dediščine mariborskih mostov!

Vabimo vas, da kadarkoli med petkom 12. junija in nedeljo, 14. junija 2020, obujete tekaške copate, izberete dolžino 5 ali 10 km na svoji najljubši lokaciji v naravi in se odpravite na sproščujoč tek v lastni režiji. Skupno število pretečenih kilometrov bomo objavili na Facebook strani AquaSystems Tečem Zdravo v ponedeljek, 15. junija.

Za sveže informacije nas spremljajte na naši Facebook strani https://www.facebook.com/zDravoJutri/ - ko ljubitelji teka združimo skrb za zdravje s posluhom za čisto okolje in sočloveka.

Letos tečemo narazen, pomagamo skupaj in podarjamo kilometre!
Vi s tekom poskrbite za svojo kondicijo in odpornost, AquaSystems pa bo zbrano število kilometrov pretvoril v denarna sredstva, ki jih bo podaril lokalni humanitarni organizaciji, del pa namenil nakupu defibrilatorja za lokalno skupnost v Dogošah.

Kako sodelovati?
Vse tekačice in tekače vabimo, da do 10. junija 2020 izpolnijo prijavnico.
Prijava je letos brezplačna! Pohitite, število udeležencev smo omejili na 1000. 

1. V času med 12. in 14. junijem izberite svoj najljubši tekaški termin, se dobro ogrejte in sami pretecite izbrano dolžino.
2. Pred, med ali po teku se fotografirajte, fotografijo objavite na svojem Facebook profilu, objavi dodajte ključnika #TekzDravoJutri in #PodarimKilometre ter označite Facebook stran teka @AquaSystemstečemzDravo. Da bomo objavo lahko videli, jo označite kot »javno« (»public«).
3. Če tečete z aplikacijo za tek, fotografiji dodajte še posnetek zaslona, s katerega sta razvidna datum teka in pretečena dolžina.
4. Tisti, ki nimate Facebook profila, pa nam vse skupaj pošljite na elektronski naslov zdravojutri@aquasystems.si.
5. Tisti, ki želite oceniti svojo uspešnost in svoj dosežek primerjati z drugimi udeleženci, pretečeni čas vnesite v spletni obrazec, ki je ta hip še v pripravi. Na spletni strani boste lahko spremljali tudi rezultate.

Nagrade za sodelujoče
Vsi sodelujoči, ki bodo z nami delili fotografije (in posnetke zaslonov), bodo po pošti prejeli posebno spominsko medaljo, ki kot prva v posebni zbirki simbolizira dediščino mariborskih mostov. Udeležite se teka zDravo jutri tudi v prihodnjih letih in zberite celotno zbirko posebne serije medalj!

Aquasystems d.o.o.
Dupleška cesta 330
2000 Maribor, Slovenija
T: +386 2 450 37 80
F: +386 2 450 37 90
E: info@aquasystems.si